Contact

Kom met ons in contact...

Contactgegevens

Gratiswoordzoekers.nl is in 2012 begonnen als klein privé project om de overuren op school tijdens de MBO studie te vullen. Inmiddels is de site al weer heel wat jaren online en in 2019 volledig vernieuwd naar meer hedendaagse technieken. Omdat wij geen geld vragen voor de woordzoekers en maar een beperkte inkomen hebben uit de advertentie inkomsten kunnen wij niet al te veel diensten & services verlenen.

Mocht u echter een vraag hebben, een idee wat u nog mist of graag zou terugzien op de website, stuur ons een e-mail (info @ gratiswoordzoekers.nl) of benader ons via Facebook. Wie weet kunnen wij uw vraag beantwoorden of verwerken wij de tip in toekomstige functionaliteiten van de woordzoeker website.

Heeft u veel plezier van de website en wilt u graag wat terugdoen? Een kleine donatie vinden we geweldig, dit helpt ons ook om toekomstige uitbreidingen van de website te maken en om de website te onderhouden. Daarnaast kunt u ook de website delen op social media of via een link op een eigen website of een linkenpagina zodat er nog meer mensen kennis maken met onze website.

Voor zakelijk gebruik

Gebruikt u onze website om woordzoekers te maken voor zakelijk gebruik? Dan begrijpt u best dat ook wij graag een boterham verdienen. Met deze site hoeft dat geen dik beleg te zijn maar we waarderen het enorm dat u vanuit u zelf even contact met ons opneemt en een voorstel doet wat u wilt betalen voor de woordzoeker(s). Contact opnemen kan per e-mail op info @ gratiswoordzoekers.nl.

Wilt u specifieke extra's in de tool verwerkt hebben die aansluiten bij uw wensen? Neem ook dan gerust even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we daarin voor u kunnen betekenen.

Woordzoeker maken