Themas

Woordzoekers over een specifiek thema

Woordzoekers over onderwerpen

Het kan zijn dat u een woordzoeker wilt maken met woorden die gerelateerd zijn aan een bepaalde thema of onderwerp. Bijvoorbeeld over de landbouw, over de natuur, of nog specifieke over het bos, water of noem maar een willikeurig onderpwerp op. U kunt er dan voor kiezen om een eigen woordzoeker te maken maar dan moet u weer zelf de woorden er bij verzinnen. Daarom hebben wij voor u een groot aantal thema woordzoekers.

De woordzoekers op onderwerpen zijn gemaakt in verschillende moeilijkheid niveau's. Zo zijn er woordzoekers met horizontale en verticale woorden maar ook met diagonale woorden. Het ervaringsniveau is ook afhankelijk van de gebruikte woorden, komen er veel woorden in voor die op elkaar lijken, heel veel korte woorden of maar enkele lange woorden. Het bepaald alles bij elkaar hoe moeilijk de woordzoeker is.

Actuele woordzoekers

Woordzoekers die te maken hebben met actuele zaken die in het nieuws zijn. Zo combineert u het puzzelen met het uitbreiden van uw nieuwskennis. Bij actuele woordzoekers kunt u denken aan een woordzoeker over een stakingen, gebeurtenissen in politiek, koningshuis, bij bedrijven of in internationale zetting.

Soms kan het zijn dat de actualiteit de woordzoeker ingehaald heeft waardoor deze niet meer volledig actueel is. In dat geval is het natuurlijk leuker om zelf de woorden te verzinnen en een woordzoeker te genereren via onze online woordzoeker tool. Na het maken van de woordzoeker kunt u deze delen met vrienden en kennissen via social media of whatsapp.

Voor scholen

Wilt u uw les interactiever maken door de schoolkinderen of studerende een woordzoeker te laten maken? Dan vindt u via onze thema pagina's vast de woordzoeker die past bij uw godsdienstles, geschiedenisles, aardrijkskundeles, taalles of bij welke andere les u dan ook wilt gebruiken.

Zo combineert u het puzzelen met het uitbreiden van de woordenschat van uw klas. Voor elk taalniveau en kennisniveau hebben we wel een mooie passende woordzoeker. En hebben we geen woordzoeker die volledig voldoet aan uw wensen? Gebruik dan onze gratis woordzoeker maken tool.

Kant en klare woordzoekers

Kant en klare woordzoekers, zonder gedoe direct gaan puzzelen. Print een van onze thema woordzoeker uit en maak direct uw kant en klare thema woordzoeker.

Zomaar een aantal kant & klare woordzoekers uitgelicht:

  • Woordzoeker over de zorg
  • Woorden met de letter Y
  • Merken woordzoeker